Partin zoekt bestuurders

In verband met het overlijden van Mathieu Beurskens en het feit dat voorzitter Lucy Engelen komend jaar aftreedt, zoekt Partin dringend nieuwe bestuursleden. Meldt u zich aan?
Het zou leuk zijn als u betrokken bent bij een particulier initiatief in ontwikkelingssamenwerking, maar het is niet verplicht.
Wel gaan we er van uit dat u affiniteit hebt met ontwikkelingssamenwerking en het belangrijk vindt dat ook de kleinere organisaties hierbij gezien en erkend worden als actor.
Graag horen wij van u hoe denkt te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van Partin, die de afgelopen jaren stormachtig is geweest, zowel voor wat betreft de toename van het aantal leden als de ontplooide activiteiten.
Ook zouden we graag in contact komen met iemand die een mogelijkheid ziet om jongeren bij het werk van particuliere initiatieven te betrekken, bijvoorbeeld iemand die verbonden is aan een MBA opleidingsinstituut.
Bestuurder zijn van Partin is inspirerend en dynamisch: ‘never a dull moment’ zoals de Engelsen zeggen.¬†Ga naar ons contactformulier en vertel iets over uzelf. We zien uw reactie graag tegemoet!