Keniadagen 2022

Laden Evenementen

De Keniadagen 2022 zijn bedoeld als contactdagen, om expertise te delen, krachten te bundelen, elkaar te versterken, te leren van elkaar én te netwerken, voor Kleine Goede Doelen Organisaties (ANBI/CBF) die betrokken zijn bij maatschappelijke projecten in Kenia. Jullie zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan gespreksrondes met actuele en relevante onderwerpen.

Programma

  • Landbouw – 29 juni van 09.30 tot 12.00 uur
    Professor dr. Walter de Milliano, plant patholoog en gewasspecialist, opent de gespreksronde met een inleiding van een half uur over Landbouw, Veeteelt en Water. De gespreksronde na zijn presentatie is onder leiding van Martine Stoppelenburg (BIS Bureau internationale Samenwerking).
  • Gezondheid – 29 juni van 13.30 tot 16.00 uur
    De tweede gespreksronde gaat over Gezondheidszorg. AMREF Flying Doctors verzorgt hiervoor een inleiding van een half uur. Gespreksleider van deze ronde is Joyce Browne, arts, epidemioloog en Assistant Professor aan het UMC Utrecht. O.a. met Marianne Hangelbroek en Cécile Kam van AMREF en Joyce Browne.
  • Onderwijs – 30 juni van 09.30 tot 12.00 uur
    Deze dag start Aflatoun met een half uur durende inleiding. Aflatoun is werkzaam in meer dan 100 landen op het vlak van onderwijskwaliteit, het ontwikkelen van lesprogramma’s, training van leerkrachten en een prijswinnend programma voor sociaal en financieel onderwijs. Anita Joosten, expert bij Women on Wings, leidt de gespreksronde.
  • Geld en Ondernemen – 30 juni van 13.30 tot 16.00 uur
    De laatste gespreksronde gaat over Geld en Ondernemerschap. Het I DO Team van de Rotterdam School of Management (Erasmus University) opent de ronde met een inleiding. Elk jaar stellen zij een aantal Consulting Teams samen die werken met een maatschappelijke organisatie aan het oplossen van actuele vraagstukken. Mogelijk kan het team ook iets voor uw stichting betekenen. Tonia Dabwe, internationaal ondernemingsadviseur bij Guide My Growth en tevens oprichter en voorzitter van de Mineke Foundation, leidt deze gespreksronde.

Op 6 juli is er dan nog een plenaire dag met bijzondere gasten en tijd om te netwerken.

De Keniadagen zijn in Tilburg. ​Meer informatie: keniadagen2022.org/

Ga naar de bovenkant