In de afgelopen maand meldden drie organisaties zich aan als lid van Partin. We heten Goeie Hoop, Henoch Zendingsprojecten en Symbulon van harte welkom. Deze nieuwe leden zijn actief in Albanië, Malawi en Zuid-Afrika.

Goeie Hoop
‘Goeie Hoop’ is een door de Zuid-Afrikaanse overheid erkend Child and Youth Care Centre waar kinderen uit noodsituaties een veilig onderkomen hebben. Stichting Goeie Hoop helpt door middel van programma’s en therapieën deze kinderen hun trauma te verwerken en wordt er gewerkt aan gezinsherstel of plaatsing in pleeggezinnen.

Henoch Zendingsprojecten
In Malawi ondersteunt Stichting Henoch Zendingsprojecten verschillende onderwijsprojecten. In Albanië wordt een trainingscentrum voor mensen met een lichamelijke handicap gebouwd.

Symbulon
Symbulon biedt diverse buitenschoolse activiteiten aan kinderen in McGregor (Zuid-Afrika) aan. Zoals dans, muziek en theater. Dit geeft deze kinderen hoop en uitzicht op een betere toekomst.

Als brancheorganisatie blijven we groeien. En dat is maar goed ook. Het goede werk dat jullie allemaal verzetten, verdient het om gezien te worden. Samen doen we er toe.

Ben jij een stichting dat zich voor de medemens inzet, meld je aan als lid. Bekijk de voordelen voor leden.