Vijf nieuwe leden! Ja, je leest het goed. In augustus werden 5 organisaties lid van Partin. Welkom BAMBS, Baron Jagearstichting, Paul Lwanga Memorial Vocational Centrum, ProNica en STEORR. Zijn we heel blij mee. Samen doen we nog meer!

Deze stichtingen zijn actief in o.a. Kenia, Nicaragua, Oeganda en Suriname.

BAMBS
Stichting BAMBS (Binnenland Amazone Mama’s Baby’s Suriname) zet in op het verwezenlijken van goede, bereikbare zorg voor moeders en baby’s rondom de zwangerschapsperiode, bevalling en nazorg in het binnenland van Suriname.

Baron Jagear Stichting
De Baron Jagear Stichting ondersteunt lokale ondernemers in Kenia middels het doen van giften en het verstrekken van leningen en microkredieten aan kleine en startende ondernemers.

Paul Lwanga Memorial Vocational Centrum
Het Paul Lwanga Memorial Vocational Centrum (PLMVC) zal gebouwd worden in Busubi (Oeganda). Het centrum voor beroepsonderwijs is bedoeld voor jonge vrouwen, meisjes en gehandicapte jongeren.

ProNica
Stichting ProNica zet zich in voor de kansarme kinderen in Nicaragua door het sponsoren van Fe y Alegria. Fey y Alegria is een professionele organisatie die kinderen in staat stelt een opleiding te volgen.

STEORR
Stichting Economische Ontwikkeling Ricanau Ricanau Mofo (STEORR) wil het gebied tussen Ricanau, Ricanau Mofo en Moengo tot ontwikkeling brengen met Greenport Ricanau Ricanau Mofo (Suriname).

Nog geen lid? Bekijk dan eens de voordelen. En schrijf jullie in: partin.nl/registreren

Foto: Stichting ProNica