Nieuw jaar, nieuwe ideeën. En die ideeën delen is meer dan een goed begin. En dat doen we traditiegetrouw tijdens de online nieuwjaarbijeenkomst. Met dit jaar een speciale gast: Bert Sleijster. Sleijster is lecturer Fundraising, Grantmaking & Sponsoring bij Windesheim UAS Zwolle. Die kennis over fondsenwerving deelt hij graag met jullie. Hij vertelt op 10 januari over verschillende vormen van fondsenwerving. En op basis van jullie wensen zal hij bij bepaalde onderwerpen de diepte in gaan. Hoe mooi is dat. Samen het jaar inluiden én leren van een expert in fondsenwerving. En als klap op de vuurpijl heeft hij ook nog een aantal mooie aanbiedingen voor jullie. Ben erbij!

De nieuwjaarsbijeenkomst is online op woensdag 10 januari om 20.00. Meld je aan! Dat kan via deze LINK.

Hogeschool Windesheim in Zwolle staat bekend om het unieke cursusprogramma Fundraising Grantmaking & Sponsoring (FG&S). Dat is een toepassingsgericht hbo-programma dat cursisten wegwijs maakt in de filantropische sector. Docenten in de opleiding hebben hun sporen voor een belangrijk deel verdiend in de sector zelf. Bert Sleijster is een van de docenten.

Hij is expert op het gebeid van filantropie en fondsenwerving. Hij gaat samen met jullie in op thema’s die jullie bezighouden. Dat kan zijn over sponsoring door bedrijven, nieuwe tendensen in filantropieland, nalatenschappen of crowdfunding. Maar dus net zo goed over collecteren en particulier fondsenwerven. Het is aan jullie om aan te geven welk onderwerp hij verder uitdiept.

Aanbod (bij)scholing 
Iets meer over Windesheim. Het huidige FG&S scholingsaanbod bestaat uit zeven modulen. Deze cursusonderdelen zijn met elkaar verbonden en versterken elkaar inhoudelijk. Denk aan onderwerpen zoals filantropie in het algemeen,  en fondsenwerving in het bijzonder. Van vermogensbeheer, major en/of institutionele donors tot professionalisering. Antwoorden op vragen zoals: wie zijn de ‘spelers’ in filantropieland en welke theorieën zijn actueel, hoe zijn we gekomen waar we nu zijn, welke actualiteiten, nieuwe ontwikkelingen en trends zijn waarneembaar.

Kortom en waardevolle scholing voor elke fondsenwerver of vrijwilliger van een goed doel! We begrijpen dat het volgen van zeven modules wat veel kan lijken. Voor Partin-leden is het daarom mogelijk om deel te nemen aan één of enkele modules. Dat kan na overleg met Bert Sleijster. En omdat je Partin-lid bent, krijg je korting. Hoe mooi is dat!

Wil je van dit aanbod gebruik maken? Meld je dan aan voor de online nieuwjaarsbijeenkomst. Bert Sleijster verteld je er dan alles over. Klik HIER voor aanmelden.

Partin aan de slag
En we delen meer ideeën. Want wat staat er nog meer op jullie verlanglijstje? En dan bedoelen we niet die cadeaus die jullie niet kregen tijdens de feestmaand december. Nee we willen weten wat wij als brancheorganisatie voor jullie kunnen betekenen. Welke wensen en ideeën hebben jullie waarmee  Partin aan de slag kan dit jaar.

We bespreken de onderwerpen van webinars, peer-to-peer-sessies en andere bijeenkomsten. We lichten een aantal ‘hot items’ toe, die de politiek in petto heeft of regels die er al zijn.

Laten we het jaar goed beginnen met goede ideeën. We nodigen jullie allemaal van harte uit! Meld je HIER aan. 

Nieuwjaarsborrel 2024