Laden Evenementen

Workshop: Geldzaken en internationaal betalingsverkeer voor ngo’s

Wettelijke verplichtingen voor banken, bedrijven, en ngo’s over internationaal betalingsverkeer en het tegengaan van witwassen en terrorismefinanciering, leiden bij veel maatschappelijke organisaties tot vragen en uitdagingen in het dagelijks werk.

Wij bieden hierbij graag een helpende hand!

  • Specialisten van Human Securities Collective en de Brauw Blackstone Westbroek nemen jullie mee in de volgende onderwerpen:
  • Praktische tips en handvatten in de contacten met banken, waaronder het openen van een bankrekening en het doen van internationale betalingen. Met welk bril kijkt de bank naar ngo’s als client?
  • Welke verplichtingen zijn er op het gebied van het tegengaan van witwassen en terrorismefinanciering? Hoe hou je hier als ngo rekening mee?
  • Waar moet een ngo rekening mee houden in het doen van betalingen aan personen of projecten in landen met een instabiele regering, burgeroorlog, of land waarop Europese sancties van toepassing zijn?

Deze workshop is gericht op maatschappelijke organisaties zonder winstoogmerk, die in hun dagelijkse praktijk (wel eens) te maken hebben met internationaal betalingsverkeer.

Specialisten van Human Security Collective en de Brauw Blackstone Westbroek nemen deelnemers mee in de laatste stand van zaken.

Meld je aan via dit formulier. Inschrijven kan tot en met 23 februari. Graag tot 6 maart! Locatie wordt z.s.m. gecommuniceerd.

Ga naar de bovenkant