Informatiemiddag Connect for Global Change

Laden Evenementen

Benieuwd wat de nieuwe subsidie van Connect for Global Change voor jouw organisatie kan betekenen? Kom dan op 5 oktober naar Utrecht!

Zet jouw organisatie zich in om Nederlanders te betrekken bij mondiale uitdagingen als migratie, gendergelijkheid of klimaatverandering? Doen jullie dit het liefst via creatieve en innovatieve projecten? Dan is deze subsidie misschien iets voor jullie!

Via Connect for Global Change nodigen wij je uit om, alleen of samen met een partnerorganisatie, een projectvoorstel in te dienen voor een innovatief project dat Nederlanders betrekt bij mondiale uitdagingen. En dan in het bijzonder jongeren en doelgroepen die nog niet zo bekend zijn met deze thema’s.

  • Wil je in aanmerking komen voor financiering van jouw wereldburgerschapsactiviteiten in Nederland?
  • Ben je benieuwd of jouw idee past bij Connect for Global Change?
  • Wil je samenwerken met een partnerorganisatie?
  • Wil je geïnspireerd raken door succesvolle initiatieven om burgers te betrekken bij mondiale thema’s?

Kom dan 5 oktober naar de bijeenkomst ‘Connect for Global Change’ voor meer informatie!

Connect for Global Change is een 3-jarig Europees subsidieprogramma dat loopt van 2024-2027, met als doel om burgers uit 11 Europese landen te betrekken bij mondiale thema’s. Doe je mee?

Stel ons al je vragen

Tijdens deze middag hoor je aan welke criteria je moet voldoen om in aanmerking te komen voor een subsidie. We geven je de ruimte om in contact te komen met anderen om eventueel samen een aanvraag te schrijven. Ook maak je kennis met de thema’s van Connect for Global Change. En, je krijgt ruimschoots de tijd om vragen te stellen over de financierbaarheid van jouw idee.

Praktische informatie

Op zaterdag 5 oktober in het Museum de Speelklok in Utrecht (Steenweg 6, 3511 JP Utrecht). Het begint om 13:00 en eindigt rond 17:00.

Meld je aan voor 28 september. Schrijf je hier in voor de informatiebijeenkomst!

Omdat de locatie beperkte capaciteit heeft, is het mogelijk dat de aanmeldingsperiode eerder sluit als de interesse groot is. 

Bron: connectforglobalchange.eu/nl/nieuws/informatiebijeenkomst

Ga naar de bovenkant