Webinar: Haal meer donaties op via DoelShop

Laden Evenementen

Via DoelShop donaties ontvangen. Dat is een mooie vorm van fondsenwerven. Het werkt zo: Mensen doneren gratis aan jouw goede doel door te winkelen bij alle aangesloten webshops. Zij hoeven alleen maar op een webshop te klikken en daar een aankoop te doen. De webshops betalen de donatie. Het kost jouw donateur dus niks. Erwin Klomp legt in dit Partin-webinar op 5 september uit hoe jij meer uit DoelShop kunt halen. Meld je aan!

Al bijna 600 goede doelen krijgen via DoelShop donaties. Hoeveel donaties je kunt ontvangen is afhankelijk van de boodschap die je jouw achterban meegeeft. Promotie is belangrijk. Erwin Klomp zal uitleggen hoe DoelShop werkt, waar de donatie vandaan komt en geeft tips om van jouw deelname aan DoelShop een succes te maken. Want je kunt binnen een minuut jouw doel registeren op DoelShop. Maar hoe kun je zoveel mogelijk donaties ophalen? Dat legt Erwin uit.

Vijf redenen om bij dit webinar aan te sluiten:

  • Je bent op zoek naar andere manieren van fondsenwerven.
  • Je twijfelt nog of DoelShop iets voor jouw goede doel is.
  • Je bent aangesloten bij DoelShop, maar donaties komen maar mondjesmaat binnen.
  • Je gaat een promotiecampagne voor de december (koop)maand opzetten.
  • Je wilt gewoon meer weten over DoelShop.

Het webinar wordt georganiseerd door Partin in samenwerking met DoelShop. Yvonne van Driel (Partin) gaat in gesprek met Erwin Klomp.

Het webinar is op 5 september en start om 20:00. Deelname is gratis.

Aanmelden kan via: zoom.us/webinar/register/

Ga naar de bovenkant