We kondigden het al eerder aan. Vanaf 5 oktober kun jij je subsidieaanvraag indienen. We doelen dan op het subsidieprogramma Connect for Global Change. Op deze site vind je alle informatie over de subsidie en het proces van aanvragen. Ook vind je daar handige tools. Je hebt de tijd tot 5 december om de aanvraag in te dienen. Wil je eerst meer weten, dan ben je van harte welkom op de online bijeenkomst op 29 oktober. Dan legt Dirk Arts je alles uit. Als National Coordinator weet hij echt alle details van Connect for Global Change.

Meld je hier aan voor het Webinar: Connect for Global Change – zo doe jij ook mee.

Op deze webpagina kun je je aanvraag starten. Klik op de Nederlandse vlag voor de juiste richtlijnen. Hier maak je ook jouw account aan om een aanvraag te starten en tussentijds op te slaan.

Toolkits
Ook de toolkits zijn nu live. Om jouw aanvraag zo goed mogelijk te laten aansluiten op de centrale thema’s van de subsidie, is het goed om de toolkits te bekijken. Het is een mooie gelegenheid om je te verdiepen in jouw specifieke global challenge of meest passende manier om jouw doelgroep te betrekken. De thema’s uit de toolkits komen terug in het aanvraagformulier. Je vindt de toolkits hier.

Op 17 oktober organiseert Wilde Ganzen een webinar waarin alle informatie op een rij gezet wordt. Heb je andere vragen? Schrijf dan een mail aan connect@wildeganzen.nl.

Unnamed 2

Tekst: Yvonne van Driel | 10 oktober 2024
Foto: René Poels | GESP