Op vrijdagmiddag 28 februari werd de samenwerking tussen Wilde Ganzen en Partin door onze voorzitter Lucy Engelen en Kees de Jong (directeur Wilde Ganzen) ondertekend. Dit gebeurde op het kantoor van Wilde Ganzen in Amersfoort. Een belangrijke stap voor Partin.

We werken al langer samen, onder meer aan de Wilde Ganzen – Partindag. Met deze overeenkomst komt deze samenwerking echter op een hoger niveau. Zo zal gezamenlijk het zogenaamde Wilde Ganzen Klein opgezet worden en worden er meerdere thema- en landendagen georganiseerd. Ook wordt de kgd-toolkit uitgebreid. En natuurlijk vindt op 3 oktober de jaarlijkse Wilde Ganzen – Partindag weer plaats. Dit jaar in Bunnik.

Daarnaast biedt de overeenkomst Partin de mogelijkheid om verder te groeien. Door een sterkere organisatie kunnen wij de belangen van onze leden nog beter vertegenwoordigen en de zichtbaarheid van het goede werk dat onze leden leveren vergroten.

Het team Partin bestaat naast Partindirecteur Erik Boerrigter uit Yvonne van Driel en Gonneke Campen. Sinds januari werkt het team Partin al vanuit het kantoor van Wilde Ganzen in Amersfoort. Daar kunt u ze meestal op de woensdagen treffen. Maar bel even voor een afspraak.