GivingTuesday, dit jaar op 1 december, is de wereldwijde actiedag om goed te doen. Miljoenen mensen en duizenden organisaties komen dan, net als jij, in actie om de wereld beter en mooier te maken. Meedoen is een uitgesproken kans voor goede doelen voor extra aandacht, schenkingen en acties.

GivingTuesday is een extra geef en vraag moment voor jouw goede doel. Vorig jaar werd er op GivingTuesday in de VS een record bedrag van een half miljard dollar opgehaald. Zonder dat de “normale” decemberdonaties daar invloed van ondervonden. Met de achterblijvende inkomsten dit jaar is GivingTuesday een goed moment om extra aandacht te vragen.

GivingTuesday is dan ook het moment om de achterban aan te spreken: jouw vrienden, leden en donateurs kun je mobiliseren. En zij kunnen zichzelf ook laten zien op de wereldkaart van GivingTuesday met hun steunactie voor jou. Voor veel organisaties is GivingTuesday een mooi moment om nieuwe acties uit te proberen. En, in deze coronatijden zijn er extra veel mensen die hulp nodig hebben. Ook daarvoor is 1 december DE actiedag

Wat kan jij doen?
GivingTuesday en Partin geven op vrijdag 13 november om 14.00 een gratis webinar over de kansen die GivingTuesday jou biedt. Aanmelden: Webinar GivingTuesday: #Watdoejij?