Na het succes van het boekje Aisha en Moses samen sterk tegen het coronavirus – het werd in vele talen gepubliceerd en gebruikt in veel landen – komt Stichting Aisha & Friends met een nieuwe methode over de basisemoties. ‘Aisha, how do you feel?’ bestaat uit een kleurrijk boek, een toolkit met creatieve werkvormen en een handleiding voor ouders en leerkrachten.

Basisemoties
Verdriet, blijdschap, angst en boosheid horen bij het dagelijkse leven. Er op een constructieve manier mee omgaan, is de sleutel tot een succesvol zelfstandig bestaan. Stichting Aisha & Friends ontwikkelde een nieuwe leermethode met het thema ‘Aisha, how do you feel?’ Met het vrolijke, dappere meisje Aisha in de hoofdrol, stelt de methode de 4 basisemoties (blij, boos, bang en bedroefd) centraal.

Training op maat
Alberdine van de Hulsbeek, die samen met Mieke Linssen deze methode ontwikkelde, werkt er zelf al mee: “Zelf gebruiken we de methode als basis voor een reeks trainingen op scholen in de Kilifi regio in Kenia. Het ontwikkelen van een training op maat voor jouw scholen is daarmee een kleine stap. We denken graag met je mee.”

Dus werk jij met kinderen en leerkrachten op Primary Schools, neem dan contact op Aisha & Friend. Ga naar voor meer informatie op aishaandfriends.com of mail naar info@aishaandfriends.com.

Stichting Aisha & Friends is lid van Partin.