Van januari tot nu mochten we al meer dan 50 nieuwe leden verwelkomen. En deze nieuwe leden hebben zonder twijfel veel vragen over Partin. En dat geldt vast ook voor leden die al langer bij Partin betrokken zijn. Daarom organiseren we op 21 september om 20.00 een onlinekennismakingsbijeenkomst (pff, wat een woord). Op deze avond geven we antwoord op al jullie vragen en is er volop gelegenheid elkaar te leren kennen. Kortom: alles wat je altijd al wilde weten over Partin (maar niet durfde te vragen)!

Aanmelden kan via Webinar Introductie tot Partin

Overzicht leden
De nieuwe leden zijn actief in verschillende landen: van Nicaragua tot Somalië, van Malawi tot Nepal en van Bhutan tot Suriname. Ze ondersteunen uiteenlopende projecten. Denk aan onderwijs, gezondheidszorg en watervoorziening. De projecten richten zich op versterking van de positie van vrouwen, bieden kansen aan kwetsbare kinderen en geven economische alternatieven voor boeren en ondernemers. Ons ledenbestand (ga naar Overzicht Leden) is werkelijk van alle markten thuis!

Wilde Ganzen-Partindag 2021
In oktober heten we alle leden natuurlijk ook welkom op onze jaarlijkse Wilde Ganzen-Partindag. Dit jaar vindt deze plaats op 9 oktober in Amersfoort. Meer informatie: wildeganzen-partindag.nl/