Vanaf 2 september 2021 start een nieuwe reeks AMID Masterclasses. Wil jij kennis opdoen van de nieuwste inzichten over de grondslagen van internationale samenwerking, onder leiding van experts als Willem Elbers, Sara Kinsbergen, Dirk-Jan Koch, Anika Altaf en Lau Schulpen? Heb je behoefte aan discussies met anderen en de expert om meer inzicht in verschillende perspectieven en best practices te krijgen? Dan is deze reeks masterclasses iets voor jou.

In een reeks van 7 interactieve online en 2 face-to face bijeenkomsten maak je kennis met de grondslagen van internationale samenwerking. Je krijgt essentiële wetenschappelijke kennis om de dagelijkse praktijk van internationale samenwerking te verbeteren. Je reflecteert op eigen ervaringen en deelt deze met elkaar. Onder leiding van een expert vindt er discussie en verdieping plaats.

Gonneke Campen (Partin) deed vorig jaar mee en was dolenthousiast: ‘Het was gaaf om nieuwe collega’s te ontmoeten en samen te praten hoe we een betere wereld kunnen neerzetten.”

Meer informatie en inschrijven: AMID Masterclasses

Foto: Naassom AzevedoUnsplash