In een nieuwe studie onderzoekt een team onder leiding van Sara Kinsbergen (Radboud University) de karakteristieken, rol en positie van Particuliere Initiatieven (PI). Het onderzoek wordt uitgevoerd in België, Nederland en Frankrijk. Partin is natuurlijk nieuwsgierig naar de resultaten die ons weer meer inzichten in jullie drijfveren en activiteiten geeft. Daarom zouden we het fijn vinden als jullie aan dit onderzoek meedoen. Bovendien maak je door de vragen te beantwoorden kans op een uniek consult met het onderzoeksteam. 

Met de vragenlijst wil het onderzoeksteam van Sara Kinsbergen graag meer inzicht krijgen in de karakteristieken, positie en rol van PI als ontwikkelingsactoren, zowel in het Globale Noorden (denk bijvoorbeeld aan de bijdrage aan wereldburgerschap) als in het Globale Zuiden (bijvoorbeeld jullie bijdrage aan armoedebestrijding). Door deel te nemen leveren jullie een waardevolle bijdrage aan de kennis over PI, die na afronding van het onderzoek  met alle deelnemende organisaties gedeeld wordt.

De onderzoekers en de ondersteunende organisaties hopen op de medewerking van een diverse groep organisaties. Het team verloot onder de deelnemende organisaties 10 persoonlijke consults met het onderzoeksteam. Dit geeft organisaties de kans om vragen te stellen en met het team te sparren over hun werk. Kortom: vul de vragenlijst van de Radboud Universiteit in en draag bij aan de kennis over het PI! Je vindt de enquête HIER*.

Voor meer informatie en bij vragen kunnen jullie contact opnemen met het onderzoeksteam via mail: cigs-ineurope@ru.nl

* Lukt dat niet, gebruik dan deze link: https://psychru.qualtrics.com/jfe/form/SV_eJ9CEEfCo8Wjp2K?org=partin