Hebben jullie iets geleerd over het vergroten van jullie impact als goed doel en willen jullie die ervaringen delen? Doe dan mee aan de Impact Challenge Award. Indienen van een eerste pitch kan tot woensdag 14 oktober 2020. 

Alle goede doelen zijn welkom om mee te dingen naar de award. De enige voorwaarde is dat er iets geleerd is over het vergroten van de impact en dat dit te vertalen is naar een concreet advies voor andere organisaties. Om mee te doen is het dus niet belangrijk of voor het eerst leerervaringen concreet gemaakt worden of dat al jaren conform een (wetenschappelijke) systematiek gewerkt wordt aan het vergroten van impact.

De organisatie wint die het beste in staat is om geleerde lessen te vertalen naar een concreet en inspirerend advies voor collega organisaties. De winnaar van de Impact Challenge Award 2020 ontvangt een bijzondere Impactprijs op Maat. De winnaar krijgt namelijk de beschikking over een Persoonlijk Impact team met experts van ABN AMRO. Samen wordt dan bekeken welke ondersteuning nodig is om de volgende stap te maken in het realiseren van (nog) meer impact.

Meer informatie over voorwaarden en inschrijving, klik hier.

Bron: Impact Challenge

Foto: Yvonne van Driel (GOVOS – Bolivia – 2013)