Op dinsdag 2 juli 2019 vindt van 13.30 uur tot 17.00 uur bij De Veranda in Amsterdam voor de 1ste keer de #GivingTuesday Meet Up voor goede doelen plaats. Het thema van deze Meet Up is ‘#GivingTuesdayNL’. 

‘Tijdens de Meet Up krijg je meer informatie over de wereldwijde Giving Tuesday beweging en gaan we voorbeeld campagnes laten zien uit andere landen ter inspiratie om ook jullie eerste editie van #GivingTuesdayNL in Nederland een succes te maken. #GivingTuesdayNL is op dinsdag 3 december 2019! Daarnaast is het #GivingTuesdayNL Team aanwezig en Woodrow Rosenbaum van het Giving Tuesday global team zal de Meet Up grotendeels voorzitten’, vertelde initiatiefnemer Jordan van Bergen ons.

#GivingTuesdayNL
Giving Tuesday is het tegenwicht voor Black Friday en Cyber Monday, dagen die gekenmerkt worden door kopen en (zelf) hebben. Giving Tuesday staat juist in het teken van iets voor een ander over hebben. Met hashtag #GivingTuesdayNL en het online platform www.givingtuesday.nl willen Van Bergen (Geef.nl) en Theo Hesen (GoedNalaten) Giving Tuesday in Nederland een impuls geven. Onlangs werd ook Nederland Filantropieland partner van deze beweging in Nederland, waarvan de slogan Geef en doe goed is. Giving Tuesday wordt in 2019 gevierd op 3 december.

Meet Up
Meer informatie over de #GivingTuesday Meet Up op 2 juli 2019 in Amsterdam op #GivingTuesdayNL Meet Up voor goede doelen. Inschrijven kan via het inschrijfformulier.

Let op!
– 1 inschrijving per goed doel
– VOL = VOL
– De Meet Up is volledig in het Engels

Lees meer over de start van dit initiatief in het artikel Givingtuesday ook in Nederland (29 januari 2019).