Heeft jouw organisatie een bijzondere ontwikkeling doorgemaakt rondom impactgericht werken? Of ga je de uitdaging aan om steeds opnieuw te onderzoeken welke strategie de effectiefste is om je organisatiemissie te realiseren? En wil je jouw geleerde lessen vertalen naar concrete en inspirerende tips voor collega’s? Doe dan mee aan de Impact Challenge Award 2021! Dit jaar is er voor het eerst een editie specifiek gericht op kleine goede doelen tot €500.000 baten per jaar. Dat betekent dat je de strijd aanbindt met gelijken en niet hoeft op te boksen tegen de bureaucapaciteit van grote organisaties.

Uit de inzendingen wordt een top 3 samengesteld. Die top 3 mag pitchen op het event op 19 november. Publiek en jury kiezen samen een winnaar uit deze drie. Toch winnen ze alle drie: een onderzoeker van Maastricht University zal een half jaar met de winnende organisatie optrekken en de nummers 2 en 3 winnen een e-learning impact management voor 2 van je teamleden. Te doen in je eigen tijd.

Aanmelden voor de Impact Challenge Award 2021 kan vanaf woensdag 1 september tot vrijdag 15 oktober 2021. Meer informatie: impact-challenge.nl 

Webinar met winnaars 2020
Op 2 september organiseert Nederland Filantropieland een webinar rondom de Impact Challenge. In dat webinar vertellen finalisten uit 2021 Hester Dijk van de Hartstichting en Simone Groenendijk van Trees for All over hun ervaring. Wat betekent impact gericht werken voor hun doelstellingen? En hoe zag deze reis er intern in de organisatie uit? Inschrijven kan via nlfl.nl.