Partin werkt samen met de Erasmus Universiteit Rotterdam om talentvolle studenten de gelegenheid te geven onze leden te ondersteunen. Deze samenwerking komt voort uit een initiatief van studenten van de Rotterdam School of Management (RSM) en heeft de naam ‘Project I DO’. Na een succesvolle pilot in het afgelopen jaar zal het project in 2021- 2022 uitgevoerd worden als een officiële cursus binnen het studieprogramma van het vak International Business Administration.

Het ‘I DO’ project is een mooie gelegenheid voor onze leden om gratis ondersteuning te krijgen van jonge, veelbelovende aankomende adviseurs. De studenten zullen zowel opdrachten van de deelnemende organisaties uitvoeren als zelf plannen ontwerpen die de organisaties ondersteunen in de uitvoering van hun doelstellingen. Als onderdeel van de cursus zullen de studenten in een eindrapport hun bevindingen presenteren. In deze rapportage zullen de studenten zowel bespreken wat gedurende het jaar is geleerd als hun aanbevelingen voor de toekomst presenteren.

De periode oktober – december 2021 is voor de studenten een voorbereidingsfase. In deze fase zullen ze meer leren over de organisaties waarvoor ze gaan werken en colleges en werkgroepen volgen waarin ze hun kennis en vaardigheden als consulenten zullen vergroten. Vanaf januari zullen ze dan aan de slag gaan binnen de deelnemende organisaties. Meer informatie over het ‘I DO’ project is te vinden op de officiële website van RSM.

Vul nu de enquête voor deelname Project I Do 2021-2022 in en wie weet staan binnenkort studenten voor jullie klaar!

Voor tips en ideeën, lees dit artikel Studenten I DO zoeken (weer) vraagstukken en uitdagingen nog eens.