Wij zijn trots op jullie. Maar waar zijn jullie als particulier initiatief trots op? Vlog erover en doe mee aan deze gave actie van NOV: de Nationale Vrijwilligersprijzen. Het thema van deze prijs is dit jaar ‘Trots op je team!’. En net als vorig jaar kun jullie mee doen door een korte vlog in te sturen. Dit kan tussen 1 januari en 1 maart 2022 op de website van NOV. Jullie kunnen er € 15.000 mee winnen. 

Een BN’er bij jullie aan de slag
Uit alle inzendingen selecteert een selectiecommissie vijf genomineerden. Zij gaan door naar de volgende ronde waarin zij samen de strijd aan gaan om de hoofdprijs binnen te halen en heel veel PR aandacht! Want de arena is dit jaar een online programmareeks waarin vijf Bekende Nederlanders als vrijwilliger aan de slag gaan bij de vijf genomineerde vrijwilligersorganisaties. De BN’ers worden met camera op de voet gevolgd in hun ontdekkingstocht naar het reilen en zeilen van de organisatie.

Vlog!
De vlog mag niet langer dan vijf minuten duren. Liever korter! Wil je inspiratie en tips hoe je een vlog voorbereidt en opneemt? Bekijk hier de vlog over vloggen: Aanmeldvideo Nationale Vrijwilligersprijzen, hoe maak je een goede aanmeldvlog?

Trots
Meer weten over wat trots is, bekijk de informatiepagina van NOV over deze prijs: vrijwilligerswerk.nl/nationalevrijwilligersprijzen

Ook voor voorwaarden en selectiecriteria, ga naar vrijwilligerswerk.nl/nationalevrijwilligersprijzen

Bron: NOV