In februari start weer een nieuwe reeks AMID Masterclasses. In deze reeks van online masterclasses  worden de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van internationale samenwerking naar je eigen organisatie vertaald. In de vorige reeks nam Gonneke (van Team Partin) deel: “De Masterclasses boden me een theoretisch kader om mijn praktische ervaringen in ontwikkelingssamenwerking te toetsen. En het was gaaf om nieuwe collega’s te ontmoeten en samen te praten hoe we een betere wereld kunnen neerzetten.” Een aanrader dus.

Waar draait het om bij internationale samenwerking? Wanneer heb je impact en hoe meet je dat? Wat weten we van samenwerking met partners op basis van gelijkwaardigheid? Hoe communiceer je met je achterban over samenwerking?

AMID Masterclasses slaat de brug tussen wetenschap en praktijk met 9 inspirerende bijeenkomsten (en 3 optionele face-to-face bijeenkomsten) over internationale samenwerking. De reeks biedt deelnemers de noodzakelijke kennis om de dagelijkse praktijk van internationale samenwerking te verbeteren. Ook bieden de masterclasses een inspirerend platform om ervaringen te delen en te discussiëren onder leiding van een ervaren docent.

Meer informatie en aanmelden: AMID Masterclasses