Vorig jaar lanceerden we samen met Wilde Ganzen Wilde Ganzen Klein. Vier rondes met peer-to-peer sessies werden al succesvol afgerond, de vijfde ronde loopt en een zesde staat in de planning. Een mooi moment om dit initiatief in de spotlights te zetten. Marre Adu-Ampong (bestuurslid Partin) maakte een overzicht van de vele uitspraken van de deelnemers. Gonneke Campen van Team Partin die deze sessies begeleid, glunderde bij het lezen ervan: ‘Fijn hoor, die positieve feedback!’

“Mijn ervaringen kan ik in alle opzichten leerrijk, verbindend, vernieuwend, vruchtbaar en effectief noemen.”

“Ik zou het een ander zeker aanraden.”

“Ik heb enorm goede feedback gehad.“

“Ons project is goedgekeurd mede dankzij de goede samenwerking.”

Lees verder op kleinegoededoelen.nl het artikel: ‘De goede tips vlogen over het scherm!’ 

Meedoen loont!
Wilde Ganzen Klein is bedoeld voor particuliere initiatieven (PI) actief binnen internationale samenwerking met een klein project die nog niet eerder hebben samengewerkt met Wilde Ganzen. Onder deskundige begeleiding van Gonneke schrijven de deelnemers in vier online groepssessies van een uur hun projectaanvraag. De aanvraag wordt met elkaar besproken, geëvalueerd en met positieve feedback versterkt. Na afronding van het traject wordt de aanvraag ingediend bij Wilde Ganzen, die na goedkeuring 50% van het benodigde budget financiert.

PI die nog niet eerder met Wilde Ganzen hebben samengewerkt en financiering zoeken voor een project tot € 6000,-, zijn van harte welkom om contact op te nemen. Kijk voor de volledige voorwaarden en aanmelding op Wilde Ganzen Klein.

Foto: Mama and Me Uganda (Oeganda)