Radio El Mundo Podcast is terug. En zoals we van Menno van der Geugten en Ton ten Dam gewend zijn, stellen zij weer volop prikkelende vragen aan spraakmakende wereldburgers. In deze laatste aflevering gaat het duo in gesprek met Monique Derrez en Patricia Nieuwenhuizen over de actuele ontwikkelingen die belangrijk zijn voor particuliere initiatieven in Nederland die werken met kwetsbare kinderen in landen in het globale zuiden.

Monique is voorzitter van Dutch Tanzania Foundation en initiatiefnemer van de pledge Every Child A Family. Patricia is coördinator van Better Care Network Netherlands. Samen met Menno en Ton ten Dam van Radio El Mundo praten zij ons bij over de wereldwijde ontwikkelingen binnen gezinsgerichte zorg, Every Child A Family, het onderzoek van het ministerie van Buitenlandse Zaken naar vrijwilligersreizen naar projecten met kinderen en de relatie die dit heeft met particuliere initiatieven in Nederland.

De podcast werd op 21 augustus opgenomen en is o.a. te beluisteren via kleinegoededoelen.nl/podcasts.

Ook een podcast opnemen?
Iedereen die ook graag een podcast wil, kan contact opnemen door een berichtje of mail te sturen naar ton@tendam.net of menno.geugten@gmail.com. Menno: “In het weekend nemen we dan op locatie de podcast op. Vrijwillig en kosteloos blijven wij graag verhalen van wereldburgers delen.”

Bron: Better Care Network Netherlands | Dutch Tanzania Foundation | Radio El Mundo Podcast