Na ruim 5 jaar de spreekbuis te zijn geweest voor kleine goede doelen en wereldburgers stopt Radio El Mundo eind dit jaar.  Ton ten Dam en Menno van der Geugten genoten van een welverdiende vakantie en kwamen tot de conclusie dat het tijd werd om verder te gaan met nieuwe activiteiten. Dit schrijven de oprichters van Radio El Mundo op facebook. Het duo zal dit jaar nog enkele podcasts maken om op 25 oktober 2020 af te sluiten met een feestelijke radioshow.

‘Wij bedanken alle goede doelen en wereldburgers en natuurlijk belangenorganisatie Partin voor alle mooie verhalen. We hopen nog vele podcasts te gaan maken dit jaar om daarna in oktober afscheid te nemen.’

Partin
Radio El Mundo zond al enkele jaren uit vanaf de Partindag. Afgelopen jaar werd deze samenwerking versterkt door opnames van podcasts met, voor en door werelddoeners. We danken Ton en Menno voor hun inzet en bevlogenheid voor het particuliere initiatief en wensen hun succes bij al hun nieuwe activiteiten.

Podcast
Helaas gaat de website van Radio El Mundo al binnen enkele weken uit de lucht. Maar luisteren naar hun podcasts kan via  de facebookpagina van Radio El Mundo en natuurlijk op Spotify en iTunes. Vanaf 1 februari 2020 zijn de hoogtepunten in de podcast 5 jaar Radio El Mundo.NL te horen.

Iets leuks te vertellen over je project of een bijzonder verhaal. Meld je aan voor een podcast. Opgeven kan via menno.geugten@gmail.com