In de zojuist verschenen 1e editie 2020 van Schenken en Nalaten aan Goede Doelen vertelt Partin over de voordelen om te schenken aan het PI (particuliere initiatief). PI zijn kleine, minder bekende vrijwilligersorganisaties, die op allerlei vlakken geweldig werk leveren.

‘Vaak zijn het super-innovatieve clubs die hele specifieke projecten opzetten waar grote organisaties niet aan toekomen. De bijdrage die al die kleine vrijwilligersorganisaties leveren is van onschatbare waarde.’ Bovendien maken deze kleine organisaties weinig kosten. Ideaal dus voor donateurs.

Partin portal
Van de andere kant hebben de meeste PI geen landelijke naamsbekendheid en opereren ze vaak lokaal. En dat maakt het vinden soms moeilijk. Maar met onze portal wordt dat stukken makkelijker. Daarom is het belangrijk dat u uw organisatieprofiel op orde heeft en regelmatig de gegevens van uw (nieuwe) projecten actualiseert. Dan kan een fonds of donateur u eenvoudig vinden.

Heeft u nog geen pagina van uw organisatie aangemaakt, doe het dan nu. Het vergt weinig tijd. Ga naar Registreren Nieuwe Gebruikers. Komt u er niet uit, neem dan contact met ons op via secretariaat@partin.nl.