Het uitbesteden van fondsenwerving brengt meer dan alleen geldmiddelen. “Je haalt kansen binnen en een netwerk,” concludeerde Betty Jelier op de vraag of het aanstellen van een fondsenwerver nuttig is voor kleine goede doelen. En eerder in dit webinar zei ze al: “Het zijn geen kosten, maar het is een investering. Een investering voor het behalen van jullie doeleinden.” Na afloop van het webinar gaf een groot aantal deelnemers aan een externe fondsenwerver te overwegen, terwijl een meerderheid vooraf nog aangaf het zelf te (willen) doen. 

Meer dan 70 deelnemers waren online. De vele vragen die Betty Jelier – Kiestra (Betty in Bedrijf) en Gonneke Campen (Partin) op 20 april kregen en beantwoordden, laten zien dat het thema fondsenwerving speelt onder particuliere initiatieven. We komen daar dan ook zeker nog eens op terug.

Het webinar terugkijken? Klik hieronder. 

 

Wij organiseren regelmatig webinars en (online)bijeenkomsten voor en door onze leden. Geef jullie interesses en ideeën voor webinars aan ons door. Ook zijn we op zoek naar leden die mee kunnen helpen in de voorbereiding van deze bijeenkomsten. Stuur een mail naar ons secretariaat.