Kun jij #GivingTuesdayNL gebruiken om meer mensen meer goed te laten doen? Die vraag stond centraal in het webinar op 5 september. Sara Bori en Jordan van Bergen gingen onder leiding van Wieb van de Donk in op de mogelijkheden die #GivingTuesdayNL voor jouw organisatie biedt. Het webinar is nu te zien en te beluisteren op FondsenwervingWebinars

 

Al lang bestaat Thanksgiving op de laatse donderdag van november, gevolgd door Black Friday (dag van de kooplust) en Cyber Monday. Recent kwam er vanuit New York het idee om op een dinsdag iets voor een ander te doen. Dat wilde idee is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde beweging, van Somalië tot Costa Rica en is inmiddels ook in Nederland aangekomen. Partin is partner van dit initiatief in Nederland.

Giving Tuesday, dit jaar op 3 december, is de werelddag waarop we iedereen uitnodigen om iets goeds te doen. Het steunen van een goed doel, het doen van vrijwilligerswerk of het inzamelen van goederen. Iedereen kan aanhaken bij de #GivingTuesdayNL beweging en daar zijn voordeel mee doen.

Meer weten: www.givingtuesday.nl en www.givingtuesday.org/global