Elk jaar organiseert de Verenigde Stichtingen Gambia een bijeenkomst in Nederland. Dit jaar vindt de bijeenkomst op 5 oktober in Schaarsbergen plaats. Dit jaar is de Gambiaanse ambassadeur in Nederland aanwezig en zal in gesprek gaan met de aanwezigen. En Sara Kinsbergen (Radboud Universiteit) geeft een lezing over de impact van particuliere initiatieven.

Zoals gewoonlijk zal er ook gewerkt worden in sectorgerichte groepen, zoals onderwijs, gezondheidszorg, land- en tuinbouw, micro-financiering en wordt verder in gegaan op de vraag hoe jongeren nog meer en beter te betrekken bij ontwikkelingsprojecten. In de middag zijn er een aantal workshops. Zo verzorgt Sara Kinsbergen een workshop over duurzaamheid en geeft Nienke Nuijens (Wilde Ganzen) een workshop over mobilisation support.

Elke eerste maandag van de maand vindt in Gambia de ledenvergadering van VSG plaats.

Meer informatie: Verenigde Stichtingen Gambia (VSG).

 

Partin staat voor samenwerken. Organiseert u of bent u betrokken bij een landenplatform of een gemeentelijk overleg van PI in ontwikkelingssamenwerking, laat het ons weten (redactie@partin.nl). We komen graag kennismaken. Want samen doen we meer…