De afgelopen periode is tal van nieuwe wetgeving van kracht geworden of in de maak. Wetgeving die is bedoeld om uitvoering te geven aan politieke wensen op het terrein van privacy, veiligheid, consumentenbelang en fiscaliteit. Veel van deze maatregelen hebben ingrijpende consequenties voor organisaties in de filantropie. Soms bedoeld, maar ook vaan onbedoeld.

Het gezelschap voor de filantropie in samenwerking met Nederland Filantropieland organiseert op 1 oktober een studiebijeenkomst, speciaal bedoeld voor toezichthouders, besturen en directies van goede doelen organisaties. Tijdens deze bijeenkomst praten een aantal specialisten u bij over de inhoud van deze wetgeving en de consequenties die deze hebben voor uw organisatie. Sprekers zijn experts vanuit branche organisaties, departementen en adviesbureau’s en zullen ook de gelegenheid geven specifieke vragen te beantwoorden.

Meer informatie: Studiemiddag: “Wat heeft de overheid voor u in petto?” (Nederland Filantropieland)

Partin is partner van Nederland Filantropieland. U kunt gebruikmaken van de kortingscode studie1okt19. Zo betaalt u geen € 75,- excl. BTW, maar € 50,- excl. BTW.