We tellen af. Over 16 dagen komen we bij elkaar tijdens de Wilde Ganzen-Partindag in Amersfoort. Het programma staat weer boordevol interessante workshops voor en door jullie. Het thema is Samen leren wereldwijd. Zo krijg je antwoord op vragen over lokaal fondsenwerven, over samenwerken met projectpartners, over het effectief inzetten van sociale media en hoe je jongeren kunt betrekken bij jullie organisatie. Bovendien is er gedurende de dag volop gelegenheid om te netwerken.

Genoeg redenen om jullie allemaal op zaterdag 9 oktober te verwelkomen. We gaan er samen een mooie dag van maken!

Bereiken we de allerarmsten?
We beginnen de Wilde Ganzen-Partindag met een lezing van Anika Altaf. Anika is gepromoveerd op het gebied van extreme armoede en begin 2020 lanceerde zij haar boek: The Many Hidden Faces of Extreme Poverty. Hierin vertelt zij over de vele redenen waarom mensen in extreme armoede terecht komen en erin blijven hangen. Ook legt zij uit waarom bijna alle ontwikkelingsorganisaties falen om de meest arme mensen te bereiken met ontwikkelingshulp.

Andere gastsprekers zijn o.a. Natalie Hensen en Kim Nelissen die dieper ingaan op social media, Elise Kant en Truus Jonker over aanvragen bij vermogensfondsen en Sophie Kibuywa en Ad Wijers gaan in op culturele verschillen. Schrijvers Roel en Marianne Meijers, Betteke de Gaay Fortman en Marc Broere praten je bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van internationale samenwerking.

Ook gaan we met jullie in op onderwerpen zoals seksuele gezondheid van kinderen, vrijwilligers betrekken en donateurs werven en wordt de winnaar bekend gemaakt van de wedstrijd ‘Briljante Mislukking’. Dagvoorzitter is Sara Kinsbergen.

Netwerken
Ook dit jaar gebruiken we Conversation Starter om het netwerken tijdens de dag te vergemakkelijken. Zo maken we het mogelijk om eenvoudig nieuwe mensen te leren kennen.

Na aanmelding voor de Wilde Ganzen-Partindag ontvang je een uitnodiging om deel te nemen aan deze netwerkrondes. Vul je eigen profielgegevens in, bekijk vraag en aanbod van collega-initiatieven en plan een gesprek met ze in. Conversation Starter maakt de match en laat je weten hoe laat en waar jullie elkaar kunnen ontmoeten.

Locatie
De Wilde Ganzen-Partindag vindt op 9 oktober 2021 plaats in Studio 33, Barchman Wuytierslaan 2, 3818 LH Amersfoort. Studio 33 is op 1 minuut loopafstand van het station Amersfoort. Inloop vanaf 9.30h. Meer informatie: www.wildeganzen-partindag.nl/

Uiteraard houden we ons aan de coronarichtlijnen die op die dag gelden. Daarom kan er bij binnenkomst naar je corona QR-code en legitimatiebewijs gevraagd worden.

Bekijk het programma en schrijf je nu in. Dat kan via www.wildeganzen-partindag.nl/