“Met boven verwachting veel bezoekers en een divers scala aan workshops en leersessies was het een genot om elkaar weer in levenden lijve te ontmoeten.” Dat zei Erik Boerrigter na afloop van de Wilde Ganzen-Partindag op 9 oktober in Amersfoort waar zo’n 300 mensen bijeen waren. “Wat onwennig was het wel, maar wat genoten we van het geroezemoes,” vult Yvonne van Driel aan. Marre Adu Ampong (Adamfo Ghana) noemde het terecht een feest: “Het was echt een feestje om weer bij elkaar te mogen komen op de jaarlijkse Wilde Ganzen-Partindag!”

Openingswoorden van Kees de Jong (Wilde Ganzen) en Erik, de inspirerende openingslezing van Anika Altaf over Hoe bereik je de allerarmsten? met later het slotdebat over hetzelfde thema, de heerlijke netwerk-lunch – mede dankzij Conversation Starter – en de interessante workshops o.a. over fondsenwerving, interculturele samenwerking en het gebruik van social media voor meer donateurs en dat allemaal onder de bevlogen leiding van dagvoorzitter Sara Kinsbergen maakte de dag werkelijk tot een feest.

We kijken samen met jullie terug op een mooie dag vol warme ontmoetingen, inspirerende gesprekken en gezellig samenzijn.

Lees het uitgebreidere verslag: Wilde Ganzen-Partindag was als een feest