Op zaterdag 28 september vindt de Wilde Ganzen – Partindag voor de 10de keer plaats. Ook dit jaar is het programma weer zo ingericht dat het een dag wordt met een breed scala aan onderwerpen die particuliere initiatieven in ontwikkelingssamenwerking raken. Door workshops en lezingen met titels als ‘De Kracht van beelden’, ‘Geef je missie vleugels’, Hoe kun je groei stimuleren bij organisaties?’ en ‘Weet jij aan welk werelddoel je werkt?’ worden we geïnspireerd na te denken over onze passie en inzet. U kunt zich al inschrijven voor deze dag die dit jaar in Nijkerk georganiseerd wordt. 

Naast bekende en minder bekende sprekers en deskundigen zoals Paul Iske, Nico Roozen, Dirk-Jan Koch, Stefanie Vermeulen en Simon Kuijpers-Heezemans komen particuliere initiatieven ook zelf aan het woord.

Een dag die u echt niet mag missen!
Maar de dag is meer dan informatie en leren.

Zoals u van ons gewend bent, wordt het een dag met voor elk wat wils: er zijn lezingen, er zijn workshops, u kunt speeddaten met deskundigen over onderwerpen waar u altijd meer over wilde weten… en natuurlijk mag u de gezelligheid niet missen! Ontmoet anderen, die net als u geïnteresseerd zijn in ontwikkelingssamenwerking, de moed niet opgeven en projecten starten in landen waar de cultuur anders is dan hier. Hoor wat anderen ervaren, en vertel hoe u het doet. De pauze tijdens de lunch geeft u daar ruim de gelegenheid voor. Conversation Starter zal gebruikt worden om ontmoetingen onderling te faciliteren.

Ook de ALV van onze vereniging Partin vindt tijdens deze dag plaats.

Inschrijven kan al…
Ga naar deze pagina voor meer informatie over locatie, aanvangstijden en het programma. U kunt zich daar meteen online inschrijven.

En natuurlijk – de dag is voor u als Partinlid of -vriend gratis. U betaalt slechts een kleine tegemoetkoming in de cateringkosten van € 7,50 per persoon.

Lees ook: Programma Wilde Ganzen – Partindag 2019 bekend: ontmoeting met inspirerende thema’s

Graag tot ziens op 28 september!