Eerder dit jaar werd Partin benaderd door een partij die interesse heeft in een bloemenfonds. Dit keer geen vermogensfonds, maar een anonieme particulier. Na enkele gesprekken stelden zij voor om in de periode 2021-2025 jaarlijks een bloemenfonds te organiseren. Gedurende deze periode worden jaarlijks 8 organisaties gekozen die elk €10.000 voor een passend project ontvangen. In 2022 gaan we van start met de bloemennaam Gentiaan.

De eisen voor de organisaties die uitgenodigd zullen worden voor Gentiaan worden nog gepreciseerd. Wat we op dit moment alvast kunnen vertellen is dat de doelgroep van de projecten vrouwen zullen zijn. En dat we organisaties zullen uitnodigen met een jaaromzet van ongeveer €50.000.

Zelf je organisatie aanmelden is niet mogelijk. Deelname aan Gentiaan is alleen op uitnodiging. Zorg dat je organisatieprofiel in Mijn Partin op orde is om de kans op uitnodiging te vergroten. Zodra alle criteria beschikbaar zijn zullen we dat in een artikel in de nieuwsbrief vermelden.

Boeketreeks
Vermogensfondsen steunen graag kleine innovatieve projecten, maar het vinden van die projecten is soms moeilijk. Partin helpt daarbij door het doorzoeken van de projecten van de achterban. Elk fonds krijgt een bloemennaam. Wat ooit begon met Amaryllis groeit uit tot een mooi boeket. Na Bromelia, Camelia, Dahlia, Edelweiss en Forsythia nu dus Gentiaan. Bekijk HIER hoe samenwerking met deze fondsen (of in dit geval particulieren) tot stand komt. Ook dat doet Partin.

 

Mijn Partin bijwerken? Log HIER in en vul de ontbrekende gegevens aan.