In december vorig jaar konden we nog 2 organisaties verwelkomen. Het totaal aantal nieuwe leden in 2021 kwam dan ook op 81. Afgezien van het oprichtingsjaar in 2009 – toen sloten 88 stichtingen zich bij Partin aan – is dit een record. We heten Mirjam in Malawi en Mondial Apeldoorn van harte welkom!

Natuurlijk zijn er ook elk jaar afvallers. Dit zijn vaak stichtingen die stoppen met hun activiteiten. Dat is natuurlijk een mooie bijzondere reden. Ook moeten we die stichtingen met betalingsachterstanden van soms meer dan een jaar laten gaan. Dat is jammer, maar we willen juist een branchevereniging zijn van en voor actieve leden. Leden die vertrouwen hebben om samen de wereld eerlijker en mooier te maken.

Op 31 december hadden we welgeteld 424 leden.

Mirjam in Malawi
Stichting Mirjam in Malawi richt zich op de regio Bembeke in Malawi en biedt ondersteuning bij wat de mensen daar als nodig zien voor hun eigen ontwikkeling.

Mondial Apeldoorn
Mondial Apeldoorn is de uitgestoken hand vanuit Apeldoorn voor ontwikkelingssamenwerking, mensenrechten en armoedebestrijding. De koepelorganisatie voor Apeldoornse organisaties vraagt via events en ondersteuning bij PR-activiteiten aandacht voor hun activiteiten.

 

Nog geen lid, maar overweeg je het wel? Lees deze samenvatting Wat doet Partin?, bekijk deze pagina met onze beleidslijnen en/of neem contact op met het secretariaat via secretariaat@partin.nl. Wij helpen je graag verder.