Op de oproep van de studenten van het Erasmus Universiteit hebben 19 PI’s gereageerd. Zij (en wij) zijn heel blij met deze respons. De twee student-coördinatoren van het project ‘I do’ hebben een selectie gemaakt van 5 PI’s en Partin. Met deze selectie zullen de studenten aan de slag gaan. Thema’s zijn onder andere fondsenwerving, organisatie en projectmanagement.

In het project ‘I do’ zetten studenten van de Erasmus Universiteit hun kennis en vaardigheden in om jullie organisatie en projecten vooruit te helpen. De 5 nu geselecteerde PI’s zijn Friendship Foundation, Foundation Jerome Damey, Mpilo Foundation, Niketan en Foundation Rhiza. De overige stichtingen blijven in portefeuille voor een volgende ronde.

De student-coördinatoren zijn nu bezig met de selectie van geschikte studenten. Dit doen ze door middel van een uitvoerige sollicitatieprocedure. Zodra de selectie afgerond is zullen de studenten gekoppeld worden aan de PI’s. Vanuit Partin wordt dit project begeleid door Erik Boerrigter en Trudeke Vuijk.

Foto: Bangladesh (Niketan/ Pleunie van Raak)