Kun jij #GivingTuesdayNL gebruiken om meer mensen meer goed te laten doen? Die vraag staat centraal op het gratis webinar a.s. 5 september. Sara Bori en Jordan van Bergen gaan dan in op de mogelijkheden die #GivingTuesdayNL, dit jaar op 3 december, voor jouw organisatie biedt.

Jordan van Bergen heeft samen met Theo Hesen de #GivingTuesdayNL – beweging naar Nederland gehaald.

Al lang bestaat Thanksgiving op de laatse donderdag van november, gevolgd door Black Friday (dag van de kooplust) en Cyber Monday. Recent kwam er vanuit New York het idee om op een dinsdag iets voor een ander te doen. Dat wilde idee is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde beweging, van Somalië tot Costa Rica en is inmiddels ook in Nederland aangekomen.

‘Giving Tuesday is de werelddag waarop we iedereen uitnodigen om iets goeds te doen. Het steunen van een goed doel, het doen van vrijwilligerswerk of het inzamelen van goederen. Iedereen kan aanhaken bij de #GivingTuesdayNL beweging en daar zijn voordeel mee doen.’

Informatie over de webinar op nederlandfilantropieland.nl. Alvast meer weten over #GivingTuesdayNL, ga naar givingtuesday.nl.

Partin is partner van #GivingTuesdayNL. #GivingTuesdayNL is ook aanwezig op de Wilde Ganzen – Partindag op 28 september.