De podcast is een perfect medium voor storytelling. En Menno van der Geugten en Ton ten Dam van Radio El Mundo.nl hebben er al flink wat ervaring mee. Vaak werden en worden onze leden geïnterviewd. Op de Partindag natuurlijk, maar beide heren gingen ook bij de stichtingen zelf op bezoek. En dat blijft het duo doen. Vorig jaar werd onze samenwerking bevestigd en zie het resultaat: Luister de podcasts via kleinegoededoelen.nl/podcast.

In de laatste reeks van 8 podcasts waren 4 leden te gast. Marieke van Asten sprak in aflevering 8 vanuit Dominica over de opzet van Breadfruit House Foundation. In aflevering 7 spraken Menno en Ton Liduine Madlener en Annette de Zoeten over Power2Fly. In Brazilië werkt de partnerorganisatie ASAS van Power2Fly met jongeren op weg naar volwassenheid.

Met Mariska de Bruijn en Amber Groos spraken Menno en Ton over gezondheidszorg in Malawi. In een persoonlijk verhaal vertellen ze over de start van Live Life Foundation. Dat was aflevering 6.

De eerste aflevering van deze reeks was Bobbi Bear Operations in Zuid-Afrika centraal. Eureka Olivier  sprak toen vanuit Zuid Afrika met Radio El Mundo. Brigitte Wendelgelst van Bobbi Bear Nederland lichtte het een en ander toe.

Beluister alle podcasts hier.

Foto: Radio El Mundo.nl